Cursus - algemeen

CPO Webinar "Actualiteiten Bestuursrecht" 
Organisatie:
CPO


CPO Webinar "Actualiteiten Bestuursrecht"Data:
09 november 2017, 11.00-12.00

Doelgroep:
  • Advocaten

Omschrijving:

Actuele thema’s op het gebied van het Bestuursrecht: dat is waar het over gaat in dit webinar. Het webinar wordt live opgenomen op 9 november 2017 vanaf 11.00 uur. U kunt live kijken vanaf een zelfgekozen locatie. Uiteraard kunt u het webinar ook na 9 november bekijken op een zelf gekozen moment en locatie.

De nadruk ligt op de belangrijkste recente jurisprudentie, nieuwe en komende wetgeving, publicaties en nieuwsberichten op het terrein van het algemeen bestuursrecht. Daarnaast ook aandacht voor de belangrijkste ontwikkelingen op het terrein van het omgevingsrecht, het sociaalzekerheidsrecht en het vreemdelingenrecht.

Het webinar duurt 1 uur zonder pauze. Aansluitend beantwoordt u vijf online meerkeuzevragen voor het verkrijgen van het certificaat en vult u vervolgens een digitale evaluatie over het webinar in.

Wilt u na dit webinar meer verdieping over de behandelde onderwerpen dan kunt u zich ook aanmelden voor de cursus Bestuursrecht verdiept op 21 en 28 november en 12 december 2017.

Deelname aan webinar
U maakt eenmalig een account aan bij Online Seminar en kiest daarvoor een persoonlijke inlogcode en wachtwoord. Check uw inbox nadat u het wachtwoord hebt aangemaakt. Van Online Seminar ontvangt u direct een mail met registratielink (kijk eventueel ook in uw SPAM-inbox). Klik op deze link om de registratie te voltooien.

Na inloggen kunt u het webinar bekijken op een moment en locatie dat u schikt. U kunt het webinar tussentijds stil zetten en na een korte pauze weer hervatten of het webinar in gedeeltes op verschillende momenten bekijken. Pas aan het slot van het webinar worden de vijf meerkeuzevragen aan u voorgelegd.

Tijdens het webinar geeft de docent u een codewoord. Het codewoord wordt als antwoordmogelijkheid op een van de vijf meerkeuzevragen aan u voorgelegd. Minimaal drie van de vijf meerkeuzevragen dient u juist te beantwoorden alvorens u het certificaat per e-mail ontvangt. Mocht u minder dan 3 vragen correct hebben beantwoord dan heeft u de mogelijkheid om de meerkeuzevragen opnieuw te beantwoorden.

Nadat u aan de toetscriteria heeft voldaan, ontvangt u automatisch, ongeveer een uur na afronding van de toets, het certificaat per e-mail.

Tot slot verzoeken we u een online evaluatieformulier in te vullen. Met de resultaten van de evaluatie kunnen we onze werkwijze en inhoudelijke kwaliteit van de webinars verbeteren.


Docenten / sprekers:

Mr. R.J. van Dam, hoofddocent recht Hogeschool van Arnhem en Nijmegen


Opleidingspunten:


Prijs: € 69 (Vrijgesteld van BTW)

Meer informatie:

CPO
Mevr N. Derks
(024-3612409)
servicedesk@cpo.ru.nl< < INSCHRIJVEN VOOR DEZE CURSUS > >