Inloggen - beheer en aanmelden vacatures

Uw vacatures op Advocatenstart.nl.

Advocatenstart.nl biedt ruimte voor het plaatsen van uw personeelsadvertenties op onze website. U kunt vacatures plaatsen voor alle functies die direct of indirect verband houden met de advocatuur. U bepaalt zelf in welke categorie de advertentie moet komen te staan en bij welk(e) rechtsgebied(en).  

De advertentie komt te staan in het algemene vacatureoverzicht op de website van Advocatenstart.nl en tevens op de linkpagina’s van het door u opgegeven rechtsgebied. Vacatures voor secretaresses en advocaten voor de algemene praktijk worden standaard geplaatst op de linkpagina "advocatuur algemeen" naast een plaatsing in het algemene vacatureoverzicht.

De advertentie wordt geplaatst voor een vaste periode van twee maanden. U kunt zelf de aanvangsdatum van de advertentie bepalen. Desgewenst kunt u de periode nog altijd verlengen. Wij rekenen een bedrag van slechts € 25,00 excl. BTW per geplaatste vacature.

Voor het aanmelden van vacatures dient u een account te hebben. Via uw account krijgt u toegang tot uw eigen beheerpagina waar u zelf uw vacatures kunt plaatsen, wijzigen en kunt verwijderen.

Via de module kunt u de advertentie plaatsen door een (pdf) bestand te uploaden, zelf een advertentie te ontwerpen en/of via een link naar uw website.

Regisratie is geheel vrijblijvend en gratis

Ik heb nog geen account