CommerciŽle link aanmelden

Via dit formulier kunt u uw link aanmelden zodat deze wordt geplaatst op www.advocatenstart.nl; het startpunt voor de advocatuur.

Advocaten gebruiken de website bij hun zoektocht op het internet naar wet- en regelgeving, jurisprudentie, nieuws, literatuur, informatie en publicaties, maar ook naar deskundigen, ICT (software), opleidingen en cursussen, vacatures, verzekeringen, etc. De website biedt een overzicht van alle relevante links voor de advocatenpraktijk.

En ook voor uw onderneming biedt Advocatenstart.nl de mogelijkheid om een link te plaatsen op de website. Via een link of advertentie op Advocatenstart.nl adverteert u midden in uw doelgroep; een meer gerichte, efficiŽnte en ook nog voordelige marketingcampagne bestaat er niet.

Als gevolg van een uitgebreide marketingcampagne geniet de website inmiddels veel bekendheid onder advocaten en andere rechtsbijstandverleners in Nederland.

Profiteer van de voordelen die Advocatenstart.nl u kan bieden en plaats ook uw link op advocatenstart.nl:

         U bent eenvoudig en snel te vinden door advocaten en andere rechtsbijstandverleners

         Uw website wordt interessanter voor zoekmachines

         U krijgt naamsbekendheid

         Effectieve marketing door plaatsing bij een specifieke rubriek

         Voordelige tarieven (informatieve links plaatsen wij gratis)

 

Informatieve link (GRATIS)
Een informatieve link is een link naar een website zonder commerciŽle belangen. Voorwaarde voor plaatsing is dat de website nuttig is voor de advocatenpraktijk. Wilt u een informatieve link plaatsen klik dan hier

CommerciŽle link (Ä 12,50 excl. BTW per maand)
De website wordt ruim 6000 keer per maand bezocht door advocaten en andere rechtsbijstandverleners. Wilt u dat uw website ook gevonden wordt door de advocatuur? Plaats dan uw link op Advocatenstart.nl.

Voor commerciŽle links brengen wij een bedrag van Ä 12,50 exclusief BTW per maand in rekening. Bij vooruitbetaling voor een jaar ontvangt u een korting van twee maanden. U betaalt dan nog slechts Ä 125,00 exclusief BTW per jaar.


Add MessageVul hieronder uw gegevens in:
Vul hieronder de link gegevens in:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Betaling
 
 
Betaling dient telkens binnen 14 dagen na factuurdatum plaats te vinden. De factuur kan per e-mail of post worden toegestuurd. Voor verzending per post zijn wij genoodzaakt telkens een bedrag van Ä 2,00 aan administratiekosten in rekening te brengen.
Indien uw gekozen heeft voor e-mail dan wordt de factuur naar het bovenstaande e-mailadres gestuurd.
 
 
Voorwaarden
  Ik accepteer de algemene voorwaarden.