Adverteren

Naast het plaatsen van een hyperlink biedt Advocatenstart.nl u ook de mogelijkheid om te adverteren op de website. Met een advertentie bent u prominent op de website aanwezig en vergroot u uw naamsbekendheid onder advocaten. Een banner is uitermate geschikt voor branding, traffic, leads & sales doelstellingen. U adverteert midden in uw doelgroep; een meer gerichte, efficiŽnte en ook nog voordelige marketingcampagne bestaat er niet.

Als gevolg van een uitgebreide marketingcampagne geniet de website inmiddels veel bekendheid onder advocaten en andere rechtsbijstandverleners in Nederland.

Profiteer van de voordelen die Advocatenstart.nl u kan bieden en adverteer online op advocatenstart.nl:

  • Eenvoudig en direct bereik van uw doelgroep
  • Voordelige tarieven ten opzichte van andere advertentievormen
  • Naamsbekendheid 
  • Reclameboodschappen op internet kunnen worden verrijkt met (flash)animaties, video en downloads
  • Marketingactiviteiten zijn eenvoudig meetbaar
  • Kies zelf bij welke rubriek banner wordt geplaatst

Advertentiemogelijkheden
De volgende formaten zijn beschikbaar op de website van advocatenstart.nl:

  • Leaderboard: 728 x 90 pixels, max 30kB
  • Skyscraper: 120 x 600 pixels, max 30kB 
  • Rectangle: 336 x 280 pixels, max 30kB
  • Halve banner: 234 x 60 pixels, max 20kB

Leaderbord
De leaderboard is een horizontale banner, een groot rechthoekig oppervlak over de gehele breedte van de website. De leaderboard kan bovenaan iedere webpagina worden geplaatst.

Skyscraper

De skyscraper is een lange, verticale banner van het formaat 120 x 600 pixels. Met deze advertentievorm realiseert u een hoge attentiewaarde. De advertentie blijft altijd zichtbaar, zelfs wanneer de bezoeker naar beneden scrollt. De Skyscraper is een relatief grote advertentievorm zodat u veel ruimte heeft om uw boodschap weer te geven.  

Rectangle
De rectangle is een opvallende vierkante banner van groot formaat. Deze populaire advertentievorm zorgt vanwege zijn grote formaat voor een hoge aandachtswaarde van de website bezoeker. Wij bieden als standaard de large rectangle van het formaat 336 x 280 pixels, maar in overleg bestaat er uiteraard ook ruimte voor de medium variant van 300 x 250 pixels.

Standaard banner
De standaardbanner vormt een uitermate effectieve advertentievorm om uw naamsbekendheid te vergroten. De halve (standaard)banners van het formaat 234x60 worden geplaatst tussen de kolommen met links en kunnen hierdoor in de directe nabijheid van uw link of de bijbehorende rubriek komen te staan.

Overige
De hiervoor genoemde bannerformaten zijn de meest op onze website voorkomende varianten. Indien u evenwel een banner met afwijkende afmetingen wenst te plaatsen, is dat in beginsel ook mogelijk na implementering door de webdesigners

Contact
Voor het plaatsen van een banner verzoeken wij u een e-mail te sturen naar info@advocatenstart.nl. Uiteraard kunt u ons ook mailen voor meer informatie over de verschillende advertentiemogelijkheden en de prijzen.  

Algemene regels voor aanleveren materiaal
U bent zelf verantwoordelijk voor de juiste en tijdige aanlevering van de advertenties. De advertenties dienen altijd uiterlijk drie werkdagen voor de start van de campagne aanwezig zijn. De advertentie kunt u sturen aan info@advocatenstart.nl

Voor alle advertenties geldt dat het voor de bezoeker duidelijk moet zijn dat het om een advertentie gaat. Een uiting mag daarom niet lijken op een melding van een besturingssysteem of grafische elementen overnemen van advocatenstart.nl.

Geluid in de advertenties is niet toegestaan.