Privacy statement

Advocatenstart respecteert de privacy van alle gebruikers van haar sites en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om op een snelle en zorgvuldige manier u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Uw gegevens worden vastgelegd voor de uitvoering van uw opdracht. Deze gegevens worden primair gebruikt voor het contact met de klant en ten behoeve van administratieve doeleinden.

Uw gegevens kunnen ook door Advocatenstart, of zorgvuldig geselecteerde derden, worden gebruikt om u te informeren over relevante diensten. Indien u hier bezwaar tegen heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Gegevens met betrekking tot uw bezoekgedrag gebruiken wij voor onderzoek naar mogelijkheden voor verdere optimalisering van en communicatie over onze producten en diensten. Om u bij het bezoek aan een website van Advocatenstart.nl te kunnen herkennen, maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij ook voor het verzamelen van gegevens over het bezoek van onze websites. De door u aan ons op deze wijze beschikbaar gestelde informatie wordt door ons alleen in overeenstemming met de wet gebruikt en geschiedt op een behoorlijke en zorgvuldige wijze.

Advocatenstart 2008