Cursus - algemeen

VvE-beheer 
Organisatie:
Euroforum Uitgeverij


VvE-beheerLocatie:
Thuisstudie - te

Data:
n.n.b.

Doelgroep:
  • Medewerker bij woningcorporaties

Omschrijving:

Met de cursus VvE beheer leert u goed te organiseren en te communiceren. U krijgt daarnaast de benodigde juridische, administratieve en technische kennis. Ook als u het beheer van een VvE uitbesteedt, is deze kennis noodzakelijk.

Waarom kiezen voor de cursus VvE beheer

De cursus VvE beheer is uniek. U krijgt alle benodigde kennis en vaardigheden in één korte en complete cursus.

  • U krijgt handige checklists, modellen, tips en tools die u onmiddellijk in de praktijk kunt gebruiken. Zo brengt u niet alleen uw kennis op een hoger niveau, maar leert u vooral hoe u deze kennis in de praktijk toepast.
  • Bovendien traint u vaardigheden die u kunt inzetten tijdens de VvE-vergadering.

Na het volgen van de cursus VvE beheer:

  • Weet u het VvE-beheer efficiënt aan te pakken of uit te besteden
  • Komt u zowel intern als extern tot goede afspraken
  • Leidt u VvE-vergaderingen stevig
  • Hebt u parate kennis van noodzakelijke wet- en regelgeving
  • Hebt u inzicht in de financiële verantwoording van VvE’s
  • Beheerst u de relevante bouwkundige begrippen
  • Hebt u kennis van een meerjaren onderhoudsprognose en bouwkundige processen

Data

Deze cursus start direct. U ontvangt de eerste les op vrijdag in de week na inschrijving.

De cursus is helder en logisch opgebouwd en toegankelijk geschreven, en het bestuderen van een lesdeel kost ongeveer vier uur. Vragen kunt u altijd aan ons stellen, wij zorgen ervoor dat u gericht antwoord krijgt van de auteurs. Het lesmateriaal vormt na afloop een overzichtelijk naslagwerk.

Prijs

De prijs is € 1.595, - (excl. btw). De kosten voor het examen (optioneel) zijn € 150,-.

Wanneer u meerdere medewerkers inschrijft, ontvangt u een aantrekkelijke korting!


Docenten / sprekers:

Mw. Rosita C. Gena (coördinator en auteur),Manager VvE-beheer bij wonenCentraal. Jarenlange ervaring als manager VvE bij onder meer Vestia en als zodanig vanaf de basis betrokken geweest bij de opzet en uitbouw van de commerciële BV (Timpaan Makelaardij). Achtergrond in de financiële dienstverlening en vastgoedbeheer.

Dhr. Cor Domenie,Unitmanager VvE-beheer bij Meeus Vastgoedmanagement. Meer dan 15 jaar ervaring in professioneel VvE-beheer en daarnaast jarenlang werkzaam geweest als financieel manager bij woningcorporaties.

Drs. Paul Kloosterboer,Partner bij Cordes Organisatie Advies & Ontwikkeling in Amsterdam. Daarvoor heeft hij 6 jaar gewerkt bij Holland Consulting Group. Sociaal psycholoog. Hij adviseert en begeleidt klanten bij vernieuwingen in koers en organisatie. Verder coacht hij leidinggevenden en professionals. Auteur van diverse publicaties en boeken. Daarnaast is hij als docent betrokken bij verschillende opleidingen.

Dhr. Egbert Kunst,Manager bij Portaal Eemland, verantwoordelijk voor het technische beheer. Portaal is een van de grootse woningcorporaties in Nederland. Zij beheert 10.000 woningen in Amersfoort en Soest en omgeving. Daarnaast heeft Egbert Kunst een eigen adviesbureau waar hij opdrachtgevers of opdrachtnemers adviseert om efficiënter in te kopen en om faalkosten te reduceren tot een minimum.

Mr. Jeroen Schoonhoven. Werkzaam bij Rijssenbeek Advocaten op de sectie bouwrecht.Zeer ruime ervaring met bouwrechtelijke arbitrages en opleveringsgeschillen, (mede) auteur van diverse artikelen op dit gebied. Lid van Vereniging voor Bouwrecht.

Ing. Gert Wolters,De heer Wolters is na zijn opleidingen gaan werken als projectleider bij een groot installatiebedrijf. Hierna is hij jaren werkzaam geweest bij een landelijke vastgoedbeheerder. Momenteel is hij werkzaam als zelfstandige op het gebied van vastgoedadvies. Hij houdt zich bezig met interim-managementopdrachten op het gebied van vastgoedbeheer, projectmanagement, VvE-beheer en ontwikkeling.

Drs. Joyce Pouw,Joyce Pouw studeerde Klinische Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam (1996). Na haar studie was zij werkzaam bij een psychologisch adviesbureau en een uitzendorganisatie. In 1999 heeft zij een trainersopleiding gevolgd, waarna zij 9 jaar als trainer heeft gewerkt bij RaymakersvdBruggen. Daar heeft zij zich toegelegd op een breed scala aan onderwerpen, waarbij de focus ligt op communicatie en interactie tussen mensen. Sinds april 2008 heeft zij een eigen trainingsbureau. Zij adviseert en ondersteunt organisaties bij opleidings- en ontwikkelingsvraagstukken en bij veranderingstrajecten.
 


Prijs: € 1595 (Excl. BTW)

Meer informatie:

Euroforum Uitgeverij
Nathalie de Robles
(040 29 25 973)
advies@euroforum-uitgeverij.nl
 < < INSCHRIJVEN VOOR DEZE CURSUS > >