Cursus - algemeen

Webinar Actualiteiten Burgerlijk recht - September 2019 
Organisatie:
CPO


Webinar Actualiteiten Burgerlijk recht - September 2019Data:
In overleg

Doelgroep:
  • Advocaten

Omschrijving:

 Dit webinar maakt deel uit van de webinarreeks Burgerlijk recht. Wilt u deelnemen aan de hele webinarreeks? Meld u hier aan en krijg 10% korting.

In twee uur op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van het burgerlijk recht
Het webinar wordt live opgenomen op 9 september 2019 (11.00 - 13:10 uur). U kunt het webinar live volgen of na 9 september 2019 terugkijken op een moment dat het u schikt.

Docent
Klomp

Mr. dr. R.J.Q. Klomp, raadsheer-plaatsvervanger in het Gerechtshof Amsterdam

Programma
11.00 - 12.00 uur Blok 1
12.00 - 12.10 uur Pauze
12.10 - 13.10 uur Blok 2

Aansluitend beantwoordt u vijf online meerkeuzevragen voor het verkrijgen van het certificaat en vult u vervolgens een digitale evaluatie over het webinar in.

Deelname aan webinar

U maakt eenmalig een account aan bij Online Seminar en kiest daarvoor een persoonlijke inlogcode en wachtwoord. Check uw inbox nadat u het wachtwoord hebt aangemaakt. Van Online Seminar ontvangt u direct een mail met registratielink (kijk eventueel ook in uw SPAM-inbox). Klik op deze link om de registratie te voltooien.

Na inloggen kunt u het webinar bekijken op een moment en locatie dat u schikt. U kunt het webinar tussentijds stil zetten en na een korte pauze weer hervatten of het webinar in gedeeltes op verschillende momenten bekijken. Pas aan het slot van het webinar worden de vijf meerkeuzevragen aan u voorgelegd.

Tijdens het webinar geeft de docent u een codewoord. Het codewoord wordt als antwoordmogelijkheid op een van de vijf meerkeuzevragen aan u voorgelegd. Minimaal drie van de vijf meerkeuzevragen dient u juist te beantwoorden alvorens u het certificaat per e-mail ontvangt. Mocht u minder dan 3 vragen correct hebben beantwoord dan heeft u de mogelijkheid om de meerkeuzevragen opnieuw te beantwoorden.

Nadat u aan de toetscriteria heeft voldaan, ontvangt u automatisch, ongeveer een uur na afronding van de toets, het certificaat per e-mail.

Tot slot verzoeken we u een online evaluatieformulier in te vullen. Met de resultaten van de evaluatie kunnen we onze werkwijze en inhoudelijke kwaliteit van de webinars verbeteren.

Kwaliteitsgarantie
Het CPO is een gecertificeerd opleidingsinstituut. Onze cursussen zijn erkend door Cedeo en de Nederlandse Orde van Advocaten.

2 PO-punten

Daarom dit webinar
Uw kennis volledig up-to-date
Actuele jurisprudentie
Praktische tips
Direct toepasbaar in uw praktijk
Inschrijven

Heeft u vragen?
Tel: (024) 361 24 09
E-mail: info@cpo.ru.nl


Docenten / sprekers:

 Docent
Klomp

Mr. dr. R.J.Q. Klomp, raadsheer-plaatsvervanger in het Gerechtshof Amsterdam


Opleidingspunten:


Prijs: € 135 (Vrijgesteld van BTW)

Meer informatie:

Heeft u vragen?
Tel: (024) 361 24 09
E-mail: info@cpo.ru.nl

 < < INSCHRIJVEN VOOR DEZE CURSUS > >